loader image

Rreth kompanisë

Përveç të qenurit lider në fushën e ofrimit të veturave me qera, komunikimi me klientet tanë është vlera tjetër që e bënë kompaninë tonë të dalloj nga të tjerët…

MISIONI

YNë?

Për të qenë ofruesi më i mirë i shërbimeve të qeradhënjes së veturave në teritorin e Kosovës dhe atë të Shqiperisë.

Kur filluam

ne?

G Rentals është kompani e themeluar në vitin 2019 brenda teritorit të Kosovës me qëllimin e vetëm qe të ofroj sherbime profesionale dhe unike në fushën e dhënjes së veturave me qera.

Në vitin 2021 jemi zgjeruar edhe jashtë teritorit të Kosovës duke u pozicionuar gjithashtu në teritorin e Shqiperisë rrespektivisht në Airoportin Internacional të Tiranës.

Si arritëm

këtu?

Si rezultat i kërkesave të nevojshme për shërbime profesionale, të besueshme dhe mbi të gjitha të jemi sa më afër Shqipëtarëve tanë!

REZERVONI VETURëN Tuaj

+383 45 777 223

+355 68 409 9933