loader image

ZGJIDHJE SUPERIORE!

VETURA TE REJA
ME QERA

  Data e marrjes Vendi i marrjes Data e kthimit Vendi i kthimit Zgjidh veturën .
  .

  Rezervo

  veturën tuaj!

   Data e marrjes Vendi i marrjes Data e kthimit Vendi i kthimit Zgjidh veturën .
   .

   programe të përshtatshme për të gjitha kërkesat!

   Zgjedh pakon tënde!

   KLIENT PRIVAT

   Për individ

   Ju mund të merrni veturë me qera në një kohë shumë të shpejtë dhe duke mos pasur nevojë për depozitë shtesë përpos pagesës së qerasë!

   Lexo më shumë

   BIZNESE

   Për biznese dhe korporata

   Çmime speciale të kontraktuar të veturave me qera- për çdo qera – qoftë kjo për një ditë, një javë, një muaj apo më shumë.

   Lexo më shumë

   Kur filluam

   ne?

   G Rentals është kompani e themeluar në vitin 2019 brenda teritorit të Kosovës me qëllimin e vetëm qe të ofroj sherbime profesionale dhe unike në fushën e dhënjes së veturave me qera.

   Në vitin 2021 jemi zgjeruar edhe jashtë teritorit të Kosovës duke u pozicionuar gjithashtu në teritorin e Shqiperisë rrespektivisht në Airoportin Internacional të Tiranës.

   MISIONI

   YNë?

   Për të qenë ofruesi më i mirë i shërbimeve të qeradhënjes së veturave në teritorin e Kosovës dhe atë të Shqiperisë.

   Si arritëm

   këtu?

   Si rezultat i kërkesave të nevojshme për shërbime profesionale, të besueshme dhe mbi të gjitha të jemi sa më afër Shqipëtarëve tanë!

   Rezervo

   veturën tuaj!

    Data e marrjes Vendi i marrjes Data e kthimit Vendi i kthimit Zgjidh veturën .
    .

    Hidhni një sy tek

    Disa nga partneret tanë

    Ne ofrojm gamën superiore të veturave të reja, nga prodhuesit më të mëdhenjë në botë!

    Brand Name
    Brand Name
    Brand Name
    Brand Name
    REZERVONI VETURëN Tuaj

    +383 45 777 223

    +355 68 409 9933